• Rad sa psihologom

  Predbračno i bračno savetovanje i
  individualna psihoterapija,

  rad na planu karijernog napredovanja,

  priprema za razgovor za posao.

 • Rad sa zaposlenima

  U cilju unapređenja poslovanja kompanije, organizujemo na Vaš zahtev, treninge, obuke ili seminare za zaposlene. Teme koje prezentujemo dogovaramo sa Vama, da bi bile u skladu sa potrebama zaposlenih i usklađene sa vrednostima Vaše kompanije.

  Da bi naš rad imao dugoročni efekat, organizujemo i tzv. follow up radionice, da bismo pratili napredak naših polaznika – Vaših zaposlenih.

  Zašto ovo radimo?

  Zato što bez zadovoljnog radnika nema ni kvalitetnog proizvoda ni usluge!

 • Seminari

  Održavamo seminare otvorenog i zatvorenog tipa.

  Seminari otvorenog tipa podrazumevaju da na njih može da se prijavi ko god želi, nisu bitne godine, iskustvo, profesija, pol, niti stepen poznavanja određene teme. Ovi seminari su posebno zanimljivi, jer ova raznolikost daje posebnu energiju, dinamiku i novo iskustvo sagledano iz “tuđih cipela”.

  Seminare zatvorenog tipa organizujemo u okviru kompanija, manjih i srednjih preduzeca, organizacija i udruženja. Tema je određena spram potreba tih organizacija. Održava se za korisnike određenih usluga ili za zaposlene u određenoj kompaniji.

 • Kako vam možemo pomoći?

  Centar promena je psihološko savetovalište, koje pruža usluge razgovora sa psiholozima raznih psihoterapijskih edukacija (Transakciona analiza, Geštalt terapija, REBT, Sistemska porodična psihoterapija).

  Kod nas možete dobiti razne vrste psihološke pomoći, koja može da bude individualna, partnerska/bračna ili porodična. Fokusirani samo na razvoj komunikacije kroz učenje raznih stilova komunikacije, izgradnju konstruktivnih odnosa sa drugima i okolinom kroz Vaš lični razvoj.

  Ukoliko imate potrebu za razgovorom sa stručnim licem, psihologom, tu smo da Vas saslušamo i zajedno sa Vama kreiramo rešenja koja će Vam pomoći za dalje.

 • Rekli su o nama

  Prezadovoljna, jako mi je prijalo, podiglo vibraciju, energiju, pozitivne misli i stavove. Prvi put sam prisustvovala ovoj vrsti treninga i uopšte radionica za rad na sebi i prevazišlo je moja očekivanja. Smatram da bi bilo super korisno da se na svakih par meseci pohađa ponovo i iznova kako bismo se lakše borili sa iskušenjima koja nam užurbani svakodnevni život nameće.
  Bilo mi je zadovoljstvo upoznati našu trenericu Ljiljanu!

  Snežana Tunguz
 • Naredni seminari