Naš Tim

Dunja Milanković : Razvoja karijere zaposlenih

Dunja Milanković

Razvoja karijere zaposlenih

Završila master studije na Odseku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Stekla diplomu naprednog nivoa edukacije iz Racionalno emotivno bihejvioralne terapije, Albert Ellis Institute, New York. Edukovala se iz oblasti primene Terapije posvećenosti i prihvatanja (ACT) u radu sa kijentima.

Završila edukaciju Trening za trenere i stekla veštine organizovanja i vođenja treninga za edukaciju i razvoj. Kroz višegodišnji rad na poziciji u odeljenju za ljudske resurse u IT sektoru stekla je iskustvo u oblasti selekcije i regrutacije zaposlenih, razvoja karijere zaposlenih, organizavovanja i održavanja treninga za zaposlene kao i coaching zaposlenih.

Ima dosta iskustva u individualnom radu sa klijentima primenjujući REBT metode.


Slobodan Sinadinović : Inženjer industrijskog menadžmenta

Slobodan Sinadinović

Inženjer industrijskog menadžmenta

Master – inženjer industrijskog menadžmenta – usmerenje:
Menadžment ljudskih resursa, a obrazovanje je stekao na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.
U oblasti Menadžmeta ljudskih resura radi više od pet godina. Svoje znanje usavršio je u internacionalnoj kompaniji “Tarkett” iz Bačke Palanke u kojoj je radio na nekoliko pozicija koje su obuhvatale menadžment ljudskih resursa i komunikacije.  U dosadašnjoj karijeri održao je veliki broj treninga iz oblasti mendžmenta ljudskih resursa i korporativnih komunikacija.
Trenutno je zaposlen u kompaniji Vennora i sarađuje sa nekoliko kompanija kojima pruža podršku u oblasti ljudskih resursa i komunikacije.

Lidija Bandjur : Trener asertivne komunikacije

Lidija Bandjur

Trener asertivne komunikacije

Po zanimanju je diplomirani pedagog- master, kao i transakcioni savetnik pod supervizijom. Zaposlena u Dečijem selu, na programu „Jačanje porodice“, na poslovima edukativnog pedagoga i voditelja slučaja socio-ugroženih porodica. Volonterski angažovana u Savetovalistu za mlade Novosadskog humanitarnog centra na poslovima psihološkog savetnika.
Višegodišnji je volonter „Srca“- Centra za pružanje emotivne pomoći i prevenciju samoubistva. Terapeut je u Klubu lečenih alkoholičara „Grbavica“.

Sertifikovani je trener asertivne komunikacije kao i trener u primeni REBT tehnika u radu sa decom i adolescentima. Edukator je psiholoških radionica za decu i mlade sa dugogodišnjim iskustvom.


Aleksandra Golubović : Trener asertivne komunikacije

Aleksandra Golubović

Trener asertivne komunikacije

Rodjena je 1974. godine u Zrenjaninu.
Zvanje diplomirani psiholog stekla je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.
Bavi se psihološkim savetovanjem i psihodijagnostikom, kao i psihološkom pripremom pacijenata pred operaciju.

Aleksandra je psihoterapeut u edukaciji transakcione analize, profesionalno obučen i sertifikovan trener radionica asertivne komunikacije.


Ljiljana Varga : HR menadžer

Ljiljana Varga

HR menadžer

Ljiljana Varga je predavač na kursu “HR asistent”. Diplomirala je i završila master studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.
Završila je i Menadžment ljudskih resursa na Business Academy u Zemunu.
Završila je Organizacionu Transakcionu Analizu u okviru Psihopolis instituta.
Vlasnik je psihološkog savetovališta “Cenatr promena” iz Novog Sada.

Profesionalno se ljudskim resursima bavi od 2011. godine u okviru nekoliko uspešnih stranih i domaćih kompanija.
Trenutno je na poziciji HR menadžera u kompaniji koja se bavi inženjeringom.

Od 2006. godine je trener raznih poslovno – psiholoških, razvojnih, radionica i treninga za firme i građanstvo na teme kao što su: selekcija i regrutacija kandidata, HR alati, motivacija, timski rad, asertivna komunikacija, stres, zadovoljstvo zaposlenih, organizovanje vremena. Njenim treninzima je do sada prisustvovalo više od 1200 ljudi.


centarpromena@gmail.com
063 33 66 22
https://www.facebook.com/centar.promena?fref=ts

Ivana Jovčić : Praktičar transakcione analize

Ivana Jovčić

Praktičar transakcione analize

Specijalista javnog zdravlja, strukovna medicinska sestra (diplomirala na temu prevencijesuicida, specijalizirala na temu emocionalne pismenosti u komunikaciji).

Praktičar transakcione analize.

Višegodišnje iskustvo u individualnom i grupnom radu sa hroničnim i onkološkim pacijentima i  njihovim porodicama.

Edukator u oblasti zaštite i unapređenja mentalnog zdravlja (akreditovani programi Zdravstvenog saveta Srbije).

Iskustvo u pružanju emotivne podrške suicidnim osobama i osobama sa emocionalnim problemima (dugogodišnji volonter centra „Srce“-centra za pružanje podrške osobama u krizi prevenciju suicida).


fibrilacija@yahoo.com
062 /437 905


Slavica Petrović : Veština komunikacije i prodaje

Slavica Petrović

Veština komunikacije i prodaje

Diplomirani ekonomista sa iskustvom od preko osam godina u organizaciji i izvodjenju  treninga. Poslovno iskustvo je stekla radeći u finansijskom sektoru (banka, osiguranje) gde je provela više od 11 godina rada. Od 2006 godine intenzivno se posvetila trenerskom poslu.

Tokom svoje profesionalne karijere bila je vodja tima trenera i radila na selekciji i obuci trenerskog kadra. Dugogodišnji je aktivan trener poslovnih veština i održala je veliki broj  treninga iz oblasti veština komunikacije i prodaje.


Ivana Novakov : Master psiholog

Ivana Novakov

Master psiholog

Osnovne i master akademske studije psihologije završila je na Filozofskom fakultetu u  Novom Sadu. Kroz volonterski rad stekla je bogato praktično iskustvo u savetodavnom,   psihoterapijskom i radioničarskom radu.

Pohađa napredni nivo edukacije iz Transakcione  analize.

Takođe, učesnik je projekata iz oblasti istraživanja i promocije mentalnog  zdravlja. Student je doktorskih studija i autor brojnih naučnih radova iz oblasti kliničke psihologije.


Ivana Stamenković : Psiholog

Ivana Stamenković

Psiholog

Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Nišu. Edukaciju iz psihodrame pohađala je kod dr Zorana Đurića, neuropsihijatra i psihodramskog terapeuta i Gordane Marić,  dipl.psihologa i psihodramskog terapeuta. Asistira u vođenju terapijske grupe pacijenata sa  psihotičnim poremećajima, na klinici „Dr Laza Lazarević“, u Beogradu. U okviru Centra za  razvoj psihodrame i psihoterapije iz Niša, čiji je jedan od osnivača, organizovala je i vodila  psihodramske radionice u cilju prevencije mentalnog zdravlja studenata i šire populacije. Jedan je od saradnika u razvojno-preventivnom timu koji radi u domovima za decu bez roditeljskog staranja na teritoriji Beograda.

„Psihodrama je najkreativniji pristup terapijskom radu koji možete da zamislite. Psihodramska scena je mesto na kome možete da razumete svoj realni svet i odnose sa sebi važnim osobama.

Takođe, imate priliku da iskreirate svet kakav biste želeli, po vašoj meri te da ga postepeno ugrađujete u svoj realno postojeći. Kroz naizgled laku igru otvaraju se problemi ali i puni  potencijali svakog ljudskog bića. Problemi dobijaju priliku da budu razrešeni a potencijali da budu ostvareni. ”


ivana.stamenkovic10@gmail.comMarko Kovačević : HR asistent - saradnika za regrutaciju

Marko Kovačević

HR asistent - saradnika za regrutaciju

Marko Kovačević rođen je 24. februara 1984. godine u Beogradu. Diplomirao Andragogiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Karijeru započinje još tokom studija kada je volontirao u konsultantskoj kući u oblasti ljudskih resursa.

Nakon diplomiranja počeo kao HR asistent, a nakon godinu dana prelazi na poziciju saradnika za regrutaciju.

Do sada je uspešno zaposlio preko 150 ljudi. Učestvovao je u usavršavanju i dizajniranju mnogobrojnih treninga za potrebe kompanije.


marko_kovacevic4@yahoo.com